Uncategorized

Continuen les alteracions en el servei de la línia de rodalies del Maresme a causa de l’accident d’aquest matí

Continuen els problemes a la línia 1 de Rodalies (Maresme) com a conseqüència de l’accident d’aquest matí entre dos trens a un túnel entre El Clot i Arc de Triomf.

Segons informa Rodalies de Catalunya al seu web la circulació dels trens amb origen l’Hospitalet de Llobregat i destí Mataró/Calella ha estat suprimida en ambdós sentits mentre que els que inicien el seu recorregut a Mataró i finalitzen a Molins de Rei segueixen el seu recorregut habitual. En sentit contrari, Molins de Rei –
Mataró, la circulació és desviada per Passeig de Gràcia sense efectuar
parada a Plaça Catalunya ni Arc de Triomf.

Pel que fa als trens amb origen a l’Hospitalet de Llobregat i destí Blanes/Maçanet-Massanes
circulen desviats per Passeig de Gràcia sense efectuar parada a Plaça Catalunya
ni Arc de Triomf i en sentit contrari el recorregut és l’habitual. D’altra banda, segons informa Rodalies de Catalunya, els
viatgers de Plaça Catalunya i Arc de Triomf poden dirigir-se a l’estació del
Clot utilitzant la línia L1 de Metro (vermella) amb títols “Devolució Xpress” facilitats
per Rodalies de Catalunya.

L’accident s’ha produït al túnel entre el Clot i Arc de Triomf, en direcció al Maresme, prop de l’estació del Clot i ha provocat un total de 18 ferits lleus, 16 dels quals han estat traslladats a diferents hospitals i dos han demanat l’alta voluntària. El conductor del tren de rodalies no ha resultat ferit.


Publicitat

Segons les primeres dades, el tren de rodalies hauria encalçat un tren Talgo, que estaria aturat. Han treballat més de 50 efectius dels Mossos d’Esquadra, Bombers de Barcelona, Protecció Civil, Renfe i SEM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*