Uncategorized

El CAT de Teià, Alella i el Masnou i el Parc Arqueològic Cella Vinaria reobren a tot el públic

El Centre d’Acollida Turística de Teià, Alella i El Masnou reobre aquest cap de setmana les seves portes al públic en general després d’haver-ne formalitzat la nova concessió de la gestió del servei. Des de començaments d’abril, les instal·lacions del CAT i del Parc Arqueològic Cella Vinaria estaven obertes per a les visites de grups organitzats i ara s’amplia als visitants particulars interessats.

El centre reobre amb tots els serveis en funcionament, els d’informació turística, la botiga, el servei de cafeteria, i les visites guiades a l’espai d’exposició permanent del CAT i al Parc Arqueològic. L’horari per dissabte és de 10 a 18h i diumenge, de 10 a 14h. Segons l’Ajuntament de Teià, a aquest serveis s’hi afegirà properament un programa d’activitats i noves rutes. 
El CAT està situat al parc arqueològic de Vallmora, on conflueixen els municipis de Teià, Alella i el Masnou, en el punt on es van descobrir els vestigis d’un antic celler romà avui recuperat (cel·la vinaria). Mostra la petja romana a Catalunya lligada a la tradició vitivinícola del Maresme i del país, vinculada als municipis que conformen la Denominació d’origen (DO) d’Alella i al total de les onze DO relatives al vi.

Els CATs de Catalunya −n’hi ha 10 en total− són centres d’acollida turística amb equipaments moderns i funcionals que pretenen donar un servei d’atenció turística de qualitat. Cadascun d’ells explica un aspecte destacat del patrimoni de Catalunya representatiu del lloc on està ubicat. El tema central de cada CAT s’il·lustra amb tècniques audiovisuals per tal de submergir els visitants en l’atmosfera de cada temàtica.

Informació complementària:

http://www.turismecat.cat/v2/images/AFBlocCAT1706CAT.pdf


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*