Uncategorized

Adif ultima les obres de remodelació de l’estació Montgat Nord

El gestor de infraestructures ferroviàries ADIF està enllestint les obres de remodelació de l’estació de tren  de Montgat Nord. Aquestes obres han suposat una inversió de 3,2 milions d’euros i han permès la construcció d’un nou edifici de viatgers, un pas inferior, la renovació de les andanes i la instal·lació de tancaments. També s’han fet treballs de millora de l’accessibilitat a l’estació per valor de més de 350.000 euros.

El nou edifici de viatgers té una superfície de 240 metres quadrats. S’ha elevat l’alçada de les andanes entre 18 i 45 cm per arribar els 68 cm sobre la cota de carril i s’han prolongat fins a una longitud útil de 200 m. També s’ha suprimit el pas a nivell de fusta per substituir-lo per un pas inferior per vianants i s’han instal·lat escales fixes i ascensors panoràmics adaptats per a persones amb discapacitat.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el conveni signat entre el Ministerio de Fomento, ADIF i SEITT (Sociedad Estatal de Infraestructuras del Transporte Terrestre), per a la realització d’actuacions de millora de la xarxa ferroviària de titularitat de l’Estat a Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*