Uncategorized

El nou consell d’administració de l’ACN relleva Saül Gordillo del càrrec de director

Aquest divendres el nou consell d’administració de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) ha rellevat del càrrec de director el periodista calellenc Saül Gordillo. Així ho ha comunicat el mateix Gordillo a través del seu Twitter i del seu bloc on explica que el Govern li agraeix la feina feta en aquests 4 anys “però considera que ha de ser una altra la persona que apliqui els canvis d’una nova etapa”.

Gordillo també diu en el seu bloc que marxa amb “satisfacció pel balanç i el deure complert” alhora que lloa la tasca dels professionals de l’ACN i desitja “tota la sort i encert en l’apassionant tasca de consolidació d’una agència nacional que fa periodisme amb majúscules” al nou director, que serà nomenat properament. Saül Gordillo també ha agraït totes les mostres de suport rebudes des de que s’ha fet pública la notícia del seu relleu.

Saül Gordillo va accedir a la direcció de l’ACN el març del 2007. Durant aquest temps l’agència ha renovat completament el seu web i ha estrenat una edició internacional que explica l’actualitat catalana al món.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*