Uncategorized

Tordera estrena una televisió per internet

L’ajuntament de Tordera ha estrenat dos nous serveis d’informació municipals. Es tracta d’una televisió per internet i una aplicació que permet accedir al nou canal i altres serveis a través de telèfons mòbils.

Des de l’adreça http://tv.tordera.cat els usuaris podran accedir a dos canals: un amb les notícies d’actualitat de la població i l’altre amb reportatges i documentals de continguts específics que tracten els temes amb més profunditat. Els vídeos d’aquest segon canal formen part de l’arxiu audiovisual de l’Ajuntament.

L’aplicació també permet crear un compte d’usuari per tal que cadascú pugui veure els vídeos que més li interessin, així com compartir-los a través del correu electrònic i les xarxes socials.

D’altra banda l’aplicació també és accessible des de telèfons mòbils d’última generació com els iPhone, Blackberry o mòbils Android). En aquest cas l’adreça és http://m.tordera.cat des d’on l’usuari s’ha de descarregar un software que permet visualitzar les notícies de portada del web municipal, els vídeos de tv.tordera.cat, escoltar Ràdio Tordera i l’agenda d’actes del municipi.


Publicitat

El regidor de mitjans de comunicació del consistori torderenc, Josep Llorens, ha dit que “amb aquestes noves aplicacions es fa un pas endavant pel que fa a la utilitat de la pàgina web municipal en matèria d’informació”.

En els propers mesos l’Ajuntament ampliarà els continguts de la plataforma i es faran emissions en directe per internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*