Uncategorized

La masia de Can Rivière, el nou Casal de Joves de Sant Andreu de Llavaneres

Els joves de Sant Andreu de Llavaneres ja poden disposar d’un espai recentment estrenat al municipi: el Casal de Joves de la Masia de Can Rivière, que s’ha inaugurat després de fer-ne la rehabilitació de la masia emplaçada al Passeig Verge de Montserrat, dins l’entorn del Parc de Can Rivière.

Tot i que la inauguració arriba amb dos mesos de retard, el mas s’ha rehabilitat per recuperar l’aspecte que havia tingut anys enrere, s’ha mantingut íntegrament la seva volumetria i s’han restaurant les façanes. Les obres d’adequació de la masia perquè sigui un punt de referència del jovent han permès que la zona compti amb dos bucs d’assaig, una sala de conferències amb projector, sales d’estudi, un espai de trobada i d’esbarjo, una sala amb ordinadors i connexió a Internet, les oficines del Punt Jove i dues sales de reunions.

En conjunt, el Casal de Joves disposa de 400 m2 construïts que respecten la imatge de la masia original, estan en un solar d’1.973,25 m2 i per a accedir-hi la masia compta amb dues entrades, a més d’una petita part annexa que conté un ascensor.

L’actuació, adjudicada per un import de 661.612,72 euros, s’ha finançat íntegrament amb fons de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona i l’ha executat l’empresa Obras y Contratas del Maresme SL sobre un projecte de l’empresa Vigum Project SLP.


Publicitat

A la inauguració del Casal de Joves de Sant Andreu de Llavaneres hi ha assistit la secretària d’Administració i Funció Pública de la Generalitat, Pilar Pifarré, i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Montserrat Suari. A part de la descoberta de la placa commemorativa i el parlament de l’alcalde, Bernat Graupera (CiU) s’ha organitzat una jornada de portes obertes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*