Uncategorized

Sant Vicenç de Montalt convoca els Jocs Florals 2011

La regidoria d´educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha convocat una nova edició dels Jocs Florals. Els participants tenen temps per presentar els seus treballs fins al 31 de març a la biblioteca La Muntala.

El concurs està dividit en 7 grups. el grup P de 3 a 5 anys; el grup A de 6 a 8 anys; el grup B de 9 a 11 anys; el grup C de 12 a 14 anys; el grup D de 15 a 18 anys; el grup E de 19 a 25 anys; mentre que el grup F està obert a persones de 26 anys en endavant. Tots els grups podran presentar treballs en les modalitat de prosa i poesia, excepte el grup P que podrà presentar un dibuix lliure i, si ho desitja, escriure una frase.

El veredicte del jurat es farà públic durant la III Festa de les Lletres del proper 23 d´abril a partir de les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Els dos guanyadors de cada grup de les modalitats de prosa i poesia obtindran un premi. Els guanyadors del primer i segon premi, concursaran a la Mostra Literària del Maresme com a representants de la població.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*