Blanes Portada Societat

1.024 vehicles identificats i 73 denúncies a Blanes en els controls del cap de setmana

1024 vehicles i 73 denúncies a Blanes durant els controls del cap de setmana

La policia local de Blanes ha identificat de divendres a diumenge un total de 1.024 vehicles i aixecat 73 actes-denúncia en els controls establerts per vetllar pel complicament del confinament. També s’han identificat 455 persones.
Les xifres corresponen a la suma dels controls efectuats tant a peu de carretera com a peu de carrer. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Blanes en una nota de premsa diumenge es va posar especial èmfasi en supervisar que el primer dia de sortida al carrer dels menors de 13 anys es feia seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat.
El dia que més vehicles es van identificar i més denúncies es van aixecar va ser divendres. També va ser el dia que més identificacions personals es van realitzar.
Des de l’inici de l’estat d’alarma el mes de març, la policia local de Blanes realitza controls que s’intensifiquen els divendres per evitar els desplaçament cap a les segones residències. Cada divendres també es reuneixen els comandaments de les policies locals de Blanes, Lloret i Tossa així com dels Mossos de Blanes per coordinar els controls de carretera.
Blanes, a banda de ser una destinació turística és també una de les principals vies d’entrada de visitants de cap de setmana cap a Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*