Uncategorized

Alella aprova un pressupost de gairebé 11 milions d’euros

El Ple de l’Ajuntament d’Alella va aprovar el passat 3 de febrer els comptes municipals per aquest 2011 que pugen fins els 10.835.819 euros, un 25,5% menys que els del 2010. Això suposa una reducció d’uns 3,7 milions d’euros. Aquesta reducció ve motivada fonamentalment perquè en els comptes de l’any passat hi havia una partida de 3,4 milions per a l’ampliació de l’Escola Fabra.

9,7 milions es destinen a despesa corrent (personal, serveis, subvencions, transferències, i despeses financeres), i 1,1 milions a operacions de capital com inversions i amortitzacions de préstec.

Les inversions pugen als 910.000 euros, un terç dels quals es pagaran amb recursos propis de l’Ajuntament i la resta amb quotes urbanístiques i subvencions. Entre les actuacions previstes destaquen les obres d’urbanització de Cal Vell, el darrer nucli pendent de recepcionar per part de l’Ajuntament.

D’altra banda, la rebaixa del sou dels treballadors municipals, decretada pel Govern de l’Estat l’any passat, suposarà un estalvi de 130.000 euros que es destinaran a amortitzar el préstec demanat a finals de 2009 per l’avançament de les obres d’ampliació de l’Escola Fabra.


Publicitat

Pel que fa a la despesa corrent i el nivell de serveis prestats, l’objectiu és, segons l’equip de govern (ERC+LG i PSC) contenir aquesta partida sense rebaixar el nivell dels serveis que es presten a la població i el manteniment general del municipi. Per això 15 de les 22 regidories rebaixen les seves consignacions. Les regidories que veuen augmentades les seves partides són Serveis Socials, Governació, Territori i Medi Ambient, Manteniment, Hisenda, Educació i Cultura.

El pressupost de 2011 es va aprovar amb els vots a favor d’ERC+LG i PSC, l’abstenció de CiU i el vot en contra del PP, COR i Gd’A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*