Caldes de Malavella Portada Societat

Salvador Balliu: "si depengués de l'Ajuntament, la rotonda de la GI-673 ja estaria feta"

L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha reclamat la construcció d’una rotonda a la carretera GI-673 al seu pas pel municipi on dimarts al vespre va tenir lloc un accident que finalment s’ha saldat amb dues víctimes mortals.
Balliu ha explicat a laselva360 que “ja fa cinc anys que reclamem aquesta rotonda a la Generalitat”. L’alcalde de la població assegura “si la construcció de la rotonda depengués de l’Ajuntament, ja estaria feta”. Diu que han insistit als diferents responsables que han passat per la Generalitat en tot aquest temps però que cap d’ells els ha donat una resposta definitiva. “Hem alertat moltes vegades que un dia passaria una desgràcia i, malauradament, així ha estat”, ha dit Balliu.
El lloc on es va produir l’accident és transitat cada dia per molts vehicles que circulen en direcció al centre de Caldes de Malavella o per agafar l’autovia A-2. En mig hi ha les urbanitzacions del Llac del Cigne, Can Solà 1 i Can Solà 2. Entre totes, segons l’alcalde, apleguen al voltant d’un miler habitants que s’han de desplaçar.
Per altra part, el punt de l’accident està catalogat per la Generalitat com un punt negre de la xarxa viària catalana i, és per això, que s’ha plantejat la necessitat de construir una rotonda que alenteixi el trànsit. L’alcalde caldenc recorda, però, que l’accident es va produir per una imprudència del conductor del turisme “tot i que una rotonda obligaria els vehicles a anar més a poc a poc i canalitzaria tot el trànsit d’aquesta via”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*