Lloret de Mar Portada Societat

Troben el cos sense vida d'un jove de 17 anys a Lloret

Un bussejador ha localitzat aquest diumenge el cos sense vida d’un jove de 17 anys a Cala Banys, a Lloret de Mar, segons avança Diari de Girona. Es tracta d’un noi alemany que passava uns dies a Lloret de Mar amb els seus amics. Es dóna la circumstància que els amics del noi mort havien denunciat la seva desaparició el dia anterior.
Els fets van passar cap a les 11 del matí d’aquest diumenge quan la Policia Local va rebre l’avís que un home que feia submarinisme havia localitzat el cos del noi mort, que estava a uns cinc metres de profunditat, al costat de les roques.
Els investigadors apunten a una mort accidental, ja que a molt a prop del lloc on s’ha localitzat el cos hi ha el camí de ronda, des d’on hauria pogut caure. Els amics del jove han relatat a la policia que aquell dia havien begut molt. Efectius dels Grups Especials d’Activitats Subaquàtiques (Geas) de la Guàrdia Civil van ser els encarregats de treure el cos de l’aigua.
L’autòpsia determinarà ara les causes exactes de la mort del jove. Amb aquesta, són dues les morts de joves estrangers que s’han produït a Lloret de Mar en una setmana. Fa uns dies, un jove britànic va morir en caure al buit des del balcó d’uns apartaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*