Blanes Societat

Tendència a la baixa de pacients amb coronavirus ingressats a l'Hospital de Blanes

Els casos de coronavirus registrats a l’Hospital de Blanes continua amb una certa tendència a la baixa.
Les últimes dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen que aquest diumenge no s’ha registrat cap defunció. També s’han produït dues noves altes i no hi ha hagut cap ingrés nou per aquesta malaltia, amb la qual cosa la xifra total de pacients ingressats per coronavirus en aquest centre ara és de 18 persones.
El nombre total de sanitaris positius és de 65, malgrat que aquesta xifra inclou tots els centres que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són 4 professionals menys dels que hi havia divendres. Pel que fa als centres sociosanitaris que gestiona la Corporació a Blanes i Lloret (Asil Sant Jaume i sociosanitari de Lloret) de moment no hi ha hagut canvis respecte a les dades de dissabte, quan al centre sociosanitari de Lloret es van confirmar tres positius nous.
A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- hi ha 529 persones ingressades per coronavirus, 72 d’elles en estat greu.
Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 412 i les altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 1.179.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*