Calella Societat

Set nous ingressos per coronavirus a l’Hospital de Calella

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

Segons les dades de les últimes hores facilitades aquest dijous al vespre per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a l’Hospital de Calella s’han detectat set nous casos de coronavirus. La bona notícia és que no s’ha produït cap defunció per Covid-19 i s’ha donat l’alta a cinc persones que han superat la malaltia.

A l’Hospital de Calella ara hi ha un total de 27 pacients ingressats per la Covid-19. 

El nombre total de sanitaris positius és de 78, malgrat que aquesta xifra inclou tots els centres que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Calella i que inclou set comarques- hi ha 571 persones ingressades per coronavirus, 75 d’elles en estat greu.


Publicitat

Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 475 i les altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 1.031.

Per altra part, arran del canvi que ha fet el Departament de Salut en relació a l’actualització dels casos de coronavirus, des de la Regió Sanitària de Girona no s’han pogut facilitar les dades de casos totals ni les defuncions. S’hi està treballant per poder facilitar aquestes dades amb els mateixos paràmetres que les facilita Salut a nivell de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*