Cultura La Selva Portada Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners recupera la Fira del Pa amb Tomàquet

Fira del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners. Foto: David Rueda / Aj. Santa Coloma de Farners

Fira del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners. Foto: David Rueda / Aj. Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners celebrarà la 20a edició de la Fira del Pa amb Tomàquet el proper diumenge 6 de juny. Enguany la Fira s’adapta a les condicions sanitàries i, per exemple, no es podrà menjar pa amb tomàquet durant tot el dia al parc de Sant Salvador.

La programació de la Fira del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma ha canviat lleugerament en aquesta 20a edició, però se celebrarà el 6 de juny mantenint viu l’esperit de la festa. És en aquest context que l’Ajuntament ha decidit celebrar el Dia del Pa amb Tomàquet, emmarcat en la Fira del Pa amb Tomàquet.

Aquest any no es podrà menjar pa amb tomàquet durant tot el dia al parc de Sant Salvador, tal com marca la tradició. Tampoc hi haurà les parades dels carnissers i flequers de Santa Coloma ni la resta de parades d’artesania i bijuteria que solien visitar la Fira normalment.

Activitats per a tota la família

Tot i això, al llarg del dia es programaran diverses activitats per a gaudir en família. A les onze del matí es farà un concert infantil amb Lali BeGood al parc de Sant Salvador. Posteriorment, a les 12 h, es farà una plantada de gegants amb els membres de la Colla Gegantera de Santa Coloma. També hi haurà una actuació musical a la plaça del Firal amb havaneres en femení de la mà de Neus Mar. Per a assistir als concerts caldrà reservar entrades prèviament.

Per celebrar el Dia del Pa amb Tomàquet els bars i restaurants de Santa Coloma serviran una especialitat culinària a 1  €. Amb tot, la Fira vol incentivar i dinamitzar el sector comercial de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*