Palafolls Portada Societat

La potabilitzadora de l’Alt Maresme reestructura la seva organització i confina personal

Planta potabilitzadora Alt Maresme

La planta potabilitzadora d’aigua de l’Alt Maresme, que abasteix d’aigua potable un total d’onze poblacions de la comarca, ha reestructurat el sistema de treball per assegurar la prestació del servei. Amb la mesura també volen minimitzar el risc de contagi de coronavirus de la plantilla, segons expliquen des del Consell Comarcal del Maresme en un comunicat.

D’aquesta manera, cada setmana queda confinada a les instal·lacions de Palafolls un terç de la plantilla, mentre la resta compleix el confinament al seu domicili.

La mesura, que ha estat pactada amb el comitè d’empresa, ha organitzat la plantilla en tres equips. Cada setmana, un d’ells queda confinat a la planta a on s’han instal·lat caravanes d’ús individual per tal que puguin passar la nit i garantir el màxim aïllament del personal. L’empresa també garanteix els àpats amb un servei de càtering. Cada vegada que es realitza un canvi d’equip, les autocaravanes es netegen i desinfecten per minimitzar el risc d’infecció directa o induïda.

Aquesta reorganització estarà vigent mentre duri l’estat d’alarma decretat per lluitar contra la pandèmia de coronavirus.


Publicitat

La planta potabilitzadora de l’Alt Maresme està gestionada pel Consell Comarcal del Maresme i la concessió del servei és de Sorea. Dóna servei a Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta. En total, una població de més de 125.000 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*