La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 31/05/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Un centenar de turistes holandesos han arribat aquest dissabte a l’Aeroport Girona-Costa Brava, ubicat a Vilobí d’Onyar, amb un avió de Transavia procedents d’Amsterdam. Són els primers que arriben a l’aeroport gironí després de set mesos sense activitat comercial. Durant aquest temps l’aeroport no ha estat aturat. Hi ha hagut activitat de vols d’emergències i mercaderies així com vols privats. També han fet us de les instal·lacions de Vilobí diverses escoles de vol.

-A partir d’aquest dilluns s’amplia l’horari de visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Blanes. El nou horari de visita serà de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h i es manté l’entrada d’un únic acompanyant. L’Hospital de Calella ja va implementar aquesta mesura la setmana passada.


Publicitat

-La setmana de la natura arriba amb diverses activitats a la comarca. De fet aquest cap de setmana ja han comencat a Malgrat de Mar algunes de les activitats, com una sortida guiada al pla de Grau. El riu Tordera és el protagonista del programa d’activitats que es desenvoluparà fins el 5 de juny. A Tordera, una altra de les poblacions que s’afegeixen a la setmana de la natura, les activitats comencen avui amb una visita a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable.

-I més en clau de Medi ambient perquè per al proper diumenge Blanes prepara una jornada de neteja de la mota de la Tordera. Hi ha 180 places disponibles i l’acció s’emmarca dins de les activitats del dia Mundial del Medi Ambient que enguany se celebra el 5 de juny.

-Mclan s’incorpora al cartell del festival Som de Mar de Lloret i actuaran el 21 de juliol a les 22h a la platja de fenals. El concert tindrà un aforament limitat i el preu de l’entrada és de 8 euros. En format acústic, els integrants de Mclan presentaran la seva nova gira. El festival Som de Mar, nascut en plena pandèmia, celebra enguany la seva segona edició.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*