La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 30/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La Policia Local de Calella s’ha plantat davant el govern municipal, a qui ha comunicat que no farà serveis extraordinaris fins que s’acordi una actualització dels sous. El cos exigeix que es revisi la valoració dels llocs de treball de tota la plantilla, mentre el govern assegura que la llei ho impedeix. Segons l’executiu local, només es poden apujar els sous del personal en situacions “excepcionals”. El pols entre les dues parts ha dut a 14 dels 60 membres de la Policia Local a presentar la baixa mèdica, cosa que ha provocat que el consistori hagi demanat reforç als Mossos d’Esquadra per al cap de setmana.

-El ple de l’Ajuntament d’Arbúcies ha aprovat una moció per demanar al Departament d’Educació que declari l’escola Vedruna com a centre d’alta complexitat i, d’aquesta manera, es mantingui el concert econòmic per a la classe de P3. El consistori assegura que bona part dels alumnes que cursen P3 en aquesta escola son de famílies vulnerables i situacions socioeconòmiques desfavorables. El Departament d’Educació va retirar el concert econòmic a principis d’aquest curs perquè no s’arribava amb mínim d’alumnes matriculats per mantenir la subvenció, és a dir, 13 infants.


Publicitat

-L’Ajuntament de Mataró ha aplicat el primer recàrrec del 50% de l’IBI a un habitatge buit de la ciutat, situat al Camí Ral. El programa d’inspecció d’habitatges buits i mal conservats va arrencar al juny, quan es va contractar set professionals que han inspeccionat 4.344 habitatges de 527 edificis.

-Santa Coloma de Farners estrena la nova exposició de l’artista garrotxí Quim Domene sobre «la mala praxi d’Europa». Es tracta de ‘Surfing Europe’, una sèrie de pintures que reflexionen sobre fets destacats que passen al continent “com a fruit de males polítiques, de la desigualtat social i de l’egoisme”. Es pot visitar a la Casa de la Paraula fins el 30 de gener del 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*