La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 30/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Rodalies tindrà serveis mínims del 85% per les properes vagues de maquinistes de Renfe. La primera és aquest dijous. Els trens de mitja distància tindran un mínim del 65% del servei i els AVE del 72%. Les següents aturades estan previstes pels dies 1, 4, 5, 7, 8, 11 i 12 d’octubre. Els maquinistes demanen la incorporació de nou personal per cobrir l’ocupació no coberta i la recuperació de les circulacions suprimides.

-Aquest dijous deixen de funcionar els centres de vacunació massiva de Blanes i Calella. A partir d’ara, aquests espais només vacunaran contra la Covid els usuaris de la seva àrea bàsica de Salut, és a dir, de Blanes i Calella. Aquesta reorientació respon a la nova estratègia de vacunació del Departament de Salut que aposta pel tancament de la majoria dels centres de vacunació massiva del país com, per exemple, el de Fira de Girona.


Publicitat

-L’ironman Barcelona reunirà a Calella 6.500 atletes el proper cap de setmana. Enguany les dues distàncies es fan coincidir el mateix dia. Aquesta és una de les novetats d’enguany, ja que abans de la pandèmia a la primavera tenia lloc el triatló “curt” i a la tardor la prova més exigent. En total seran 4.000 triatletes de 85 nacionalitats diferents els que competiran per la gloria el proper diumenge a partir de les 8 del matí a Calella.

-I aquest cap de setmana arriba la 27a edició de la Fira de l’Avellana de Brunyola. L’esdeveniment, un dels més importants de la tardor a la Selva Interior, es presenta aquest matí a Girona.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*