La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 29/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Gairebé 18.000 persones han passat per la Fira de Calella i l’Alt Maresme celebrada a finals de la setmana passada. La Fira, inevitablement condicionada per les mesures Covid -amb menys stands i aforament limitat- ha celebrat el 40è aniversari dedicant quatre dies a tots els territoris que han estat protagonistes de l’esdeveniment durant els últims anys.

-El Consell de la Selva ha iniciat els treballs forestals d’obertura de les franges perimetrals de seguretats a diversos municipis de la comarca. Concretament, s’han iniciat aquests treballs als municipis d’Anglès, Maçanet de la Selva, Massanes, Santa Coloma de Farners i Sils. La competència de mantenir les franges perimetrals és municipal però aquests municipis la tenen delegada al Consell Comarcal de la Selva.


Publicitat

-El festival internacional de fotografía MontPhoto de Lloret arriba a la 25a edició i aposta per una reconversió del projecte en una comunitat dedicada a la difusió continuada de continguts i a la realització d’activitats relacionades amb la conservació mediambiental i la lluita contra el canvi climàtic i el maltractament animal. L’edició d’enguany, que comença aquest dimecres i s’allargarà fins diumenge, combinarà les sessions presencials amb les virtuals i estrenarà la seva vessant solidària destinant els diners de les entrades de les exposicions a una ONG.

-I Sant Hilari posa en marxa Moment Guilleries els dies 8, 9 i 10 d’octubre. Són un conjunt de propostes que tenen com a objectiu posar en valor la riquesa natural del territori i donar a conèixer els boscos, la gastronomia, les tradicions i les llegendes de les Guilleries, segons expliquen des de l’Ajuntament de Sant Hilari. Moment Guilleries neix de l’evolució de l’antiga Fira Guilleries que va néixer el 2016.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*