La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 28/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El jutjat de menors ha condemnat a 2 anys d’internament en règim tancat l’estudiant de 15 anys que va apunyalar una professora a l’institut de Vidreres el passat 29 d’abril. La sentència també li imposa 1 any de llibertat vigilada i li prohibeix acostar-se a menys de 400 metres de la víctima durant 5 anys. El jutjat el condemna per temptativa d’homicidi en concurs amb un delicte d’atemptat amb una atenuant d’alteració psíquica i una altra de reparació del dany, perquè la família de l’adolescent ja havia consignat 7.000 euros per fer front a la indemnització. La sentència és ferma i no es pot recòrrer.

-La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme ha obert el període de candidatures per optar als premis a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca. Els Premis FAGEM arriben enguany a la seva onzena edició amb l’objectiu de donar visibilitat al teixit empresarial del Maresme. Els guardons s’entregaran el proper 25 de novembre en el marc de la Nit de l’Empresariat.


Publicitat

-La normalitat va tornant poc a poc, també a la política local. Els plenaris municipals comencen a celebrar-se de nou de manera presencial. Fa un parell de setmanes Malgrat de Mar va reprendre les sessions presencials i aquest dijous ho fa Blanes. L’ordre del dia inclou, entre altres punts, el Pla de Subvencions per a les entitats culturals i una modificació del pressupost municipal d’enguany.

-El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes ha actualitzat el seu inventari botànic. El document conté el llistat de les espècies que es cultiven a Marimurtra i enguany ha tingut un increment de prop de 300 tàxons o espècies. També hi hagut 45 baixes, la majoria introduccions recents que no s’han adaptat o bé han patit una patologia quan només hi havia un individu. L’inventari és públic i està a disposició dels aficionats i dels professionals i acadèmics del món de la botànica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*