La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 28/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Ajuntament de Calella vol posar en marxa un pla pilot per convertir baixos comercials buits i hotels antics en habitatge social. Només al carrer Jovara s’hi han identificat 254 locals buits i una quinzena d’antics hotels i pensions que fa anys que estan tancats. El regidor d’Habitatge de Calella, Josep Torres, explica que aquest pla vol intentar solucionar un problema de la ciutat: l'”aspecte d’abandonament”, diu Torres, del carrer Jovara. A més, aquest pla pilot també permetria augmentar l’oferta d’habitatge social al conjunt de la ciutat de Calella.

-Un incendi als marges de la carretera de Malgrat a Palafolls ha cremat aquest dimarts 4 caravanes. En les tasques d’extinció hi han treballat un total de 7 dotacions dels Bombers. L’incendi, del qual es desconeixen les causes, ha obligat a tallar al trànsit la carretera de Malgrat a Palafolls.


Publicitat

-La Corporació de Salut del Maresme i la Selva comptarà amb la incorporació de set nous residents. Les places que ocuparan aquests professionals són una de Medicina Interna a l’Hospital de Calella i sis de Medicina Familiar i Comunitària. D’aquestes sis places una és a l’Àrea Bàsica de Salut de Malgrat de Mar i les altres es reparteixen entre àrees especialitzades i urgències dels hospitals de Calella i Blanes.

-El Consell Comarcal del Maresme crea la conselleria d’Innovació Pública i Tecnologies. Aprovada per unanimitat, aquesta nova conselleria neix per donar un impuls a la millora de l’administració electrònica i, també, per millorar l’atenció dels usuaris dels serveis comarcals. Aquesta conselleria, a més, també donarà suport als ajuntaments en la implantació de l’administració electrònica. 

-Aquest dissabte 31 de juliol arrenca el Festival Petit Paradís que se celebrarà fins al 7 d’agost a Tossa de Mar. En la seva primera edició amb escenari a l’església vella de Sant Vicenç, el Festival Petit Paradís comptarà amb les actuacions d’artistes com Macaco, Ramon Mirabet, Delafé, Beth i Clara Gispert, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*