La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 28/05/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Ajuntament d’Hostalric ha començat aquesta setmana les obres de reparació i consolidació del camí dels Ollers. El tram va ser destrossat pel temporal Gloria a finals de gener de l’any passat. Les obres consisteixen en la consolidació de tot el camí paral·lel al carrer del Raval. Les obres tenen un cost de 231.000 euros i es pagaran amb una ajuda del Departament de Presidència de la Generalitat. La previsió és que els treballs s’allarguin uns tres mesos.

-Un veí de Maçanet de la Selva ha estat detingut com un dels presumptes responsables d’una plantació de marihuana trobada a Cabanes, a l’Alt Empordà. La detenció va tenir lloc el passat 25 de maig i els Mossos van trobar 864 plantes.


Publicitat

-El Centre d’Estudis Avançats de Blanes ha engegat Plasticopyr, un projecte per conscienciar de la problemàtica dels plàstics en rius de muntanya. L’objectiu és que aquelles persones que vagin a la muntanya a passar el dia, s’hagin descarregat un manual i una aplicació de mòbil i, quan passin per un riu, puguin analitzar i localitzar els plàstics. Aleshores, la persona entra el tipus de residu que ha trobat i ho entra a l’aplicació i fa una alerta.

-Calella celebra aquest cap de setmana la setena edició de Moments de Flors. Enguany seran 14 els espais de la ciutat decorats als que s’hi sumen 8 establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial. Moments de Flors es va celebrar per primer cop a Calella el 2014 amb la meitat d’espais que els d’ara.

-L’Ajuntament de Lloret de Mar ha finalitzat un nou carril bici que connecta el barri del Rieral amb els barris de Sant Quirze i Puigventós. S’ha arranjat també el pont de l’avinguda de les Alegries.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*