La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 27/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La Policia Local de Caldes de Malavella ha interceptat un cotxe amb 55 plantes de marihuana al maleter. Els agents van detectar que el vehicle circulava a una gran velocitat per una pista forestal i van intentar aturar-lo. Quan els ocupants del vehicle van veure la presència de la policia van accelerar encara més i va començar una persecució. Durant la fugida, el vehicle en qüestió va estar a punt de xocar frontalment contra un altre turisme. Per evitar l’accident, el conductor va sortir de la via i això va fer que sortissin de l’interior els tres ocupants, que van fugir corrent bosc endins. Durant el registre del vehicle abandonat, els agents van localitzar les plantes de marihuana.

-La Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible ha aturat la pesquera de sonso dos mesos abans de la data prevista de finalització de la campanya d’enguany. El motiu és l’escassa captura d’aquesta espècie arreu del litoral català. La decisió afecta més d’una vintena d’embarcacions, entre elles les del port de Blanes, i s’ha pres d’acord amb el sector pesquer.


Publicitat

-Vidreres comença a preparar-se per la recollida de residus porta a porta. L’Ajuntament ha decidit implantar aquest sistema davant les altes xifres de recollida de brossa sense separar del municipi. La recollida de rebuig a Vidreres arriba al 75% del total, el que significa que només es recicla un 25%. El consistori està enllestint els plecs de clàusules per licitar el projecte, que es preveu es posi en marxa al llarg de l’any vinent.

-L’exconseller Jordi Turull participa aquest dimecres en un col·loqui a Pineda de Mar amb l’advocada d’Alerta Solidària, la malgratenca Núria Casajoana. La xerrada començarà a 2/4 de 8 del vespre a la seu d’Òmnium Cultural de Pineda de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*