La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 27/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Les poblacions de l’Alt Maresme lideren el creixement de la població ocupada a la comarca durant el segon trimestre respecte l’any passat. La població ocupada al Maresme ha crescut durant el segon trimestre per acostar-se gairebé a les xifres del 2019. Entre els mesos d’abril i juny d’enguany s’han registrat un total de 190.327 persones ocupades a la comarca segons un informe de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. Els increments de població ocupada a l’Alt Maresme han estat de forma general per sobre del 10%. És el cas de Malgrat de Mar, amb un 12,58%; Calella (14,52%), Sant Pol de Mar (10,88%), Pineda de Mar (12,83%) i Santa Susanna (14,41%).

-Els punts de vacunació massiva contra la Covid-19 de Calella i Blanes deixaran de funcionar el proper dijous. A partir d’aquesta data aquests punts de vacunació només vacunaran les persones que els toqui com Àrea Bàsica de Salut, seguint la nova estratègia de Salut de tancar els punts de vacunació massiva. Des de Salut, però, puntualitzen que tant a Blanes com a Calella sí que s’administraran les segones dosis que hagin quedat pendents de gent de fora de l’Àrea Bàsica de Salut.


Publicitat

-I aquesta setmana tenim la presentació de dos esdeveniments importants al nostre territori. Per un costat, aquest dilluns al migdia es presenta a Lloret la 25a edició del concurs internacional de fotografia Montphoto, que es farà del 29 de setembre al 3 d’octubre.
I dijous, la seu de la Generalitat a Girona acull la presentació de la 27a edició de la Fira de l’Avellana de Brunyola, que tindrà lloc el proper cap de setmana del 2 i 3 d’octubre.

-La temporada de tardor del Teatre Municipal de Lloret començarà el proper 8 d’octubre. El cartell professional inclou un total de 13 espectacles, 10 per adults i 3 per a públic familiar. La programació també inclou 8 propostes més de teatre amateur o entitats de Lloret de Mar. La comèdia “Els Gossos” produïda per La Sala Trono i el Festival Grec aixecarà el teló del teatre lloretenc el 8 d’octubre.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*