La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 27/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El gestor d’insfraestructures ferroviàries Adif ha finalitzat les obres de protecció de la via del tren dels temporals marítims en el tram entre Cabrera de Mar i Mataró. L’actuació ha consistit en el reforç d’un tram de 2,2 quilòmetres amb una nova franja protectora de pedres d’entre 8 i 16 metres que han d’impedir que les onades arribin a la via del tren quan hi hagi temporals de mar. Es tracta d’un tram especialment conflictiu donat que la via transcorre pràcticament al costat del mar i quan l’aigua arriba a les vies malmet els sistemes de senyalització que regulen el trànsit de trens, cosa que provoca retards a tota la línia del Maresme. Les obres han tingut un cost de 12 milions d’euros.

-El número de persones ingressades per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes segueix en augment tot i que de manera més continguda que en les darreres setmanes. Segons el darrer balanç fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha 69 persones ingressades als dos hospitals per aquesta malaltia, 2 més que el passat dijous 22 de juliol. A l’Hospital de Calella hi ha 28 persones ingressades amb coronavirus i a l’Hospital de Blanes, 41.


Publicitat

-Tornen les visites teatralitzades a Caldes de Malavella. Enguany la visita se centra en el fenomen de l’estiueig a Caldes de Malavella. S’explica l’inici dels balnearis, els embotellaments i la proliferació de xalets i torres modernistes que les classes benestants es van fer construir a principis del segle XX. Hi ha programades sessions d’estiu cada divendres d’agost i el divendres 10 de setembre.

-Dotze dones de Tossa de Mar exposen la seva obra a la tercera planta del Museu de la Dona (Can Ganga). L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament del municipi ha cedit aquest espai per donar visibilitat a dones que aprofiten el seu temps lliure per desenvolupar la seva habilitat en diferents disciplines artístiques i d’artesania.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*