La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 26/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Joan Mercader renuncia a l’alcaldia de Malgrat de Mar per “motius personals i familiars” segons ha explicat ell mateix en una roda de premsa. Mercader plega després de més de 10 anys -entre la seva etapa de regidor i com alcalde- i també renuncia a l’acta de regidor del PSC. La renúncia es farà efectiva de manera oficial aquest divendres a les 7 del vespre en un ple extraordinari i urgent però el nou alcalde o alcaldessa no es coneixerà fins d’aquí uns dies, quan es convoqui un altre ple extraordinari. Fins llavors, el primer tinent d’alcalde Jofre Serret serà l’alcalde accidental.

-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avala el certificat Covid en la restauració, gimnasos i residències. La mesura entra en vigor aquest divendres i, de moment, s’allargarà dues setmanes fins al 10 de desembre. Tots els visitants que no estiguin vacunats hauran de fer-se un test d’antígens i els treballadors queden exclosos d’aquesta mesura.


Publicitat

-El titular del jutjat de primera instància número 2 de Sabadell ha desestimat la petició de l’acusació particular en el cas d’Helena Jubany per sumar noves imputacions i diligències en la investigació. Benet Salellas, advocat de la família de la víctima mataronina, assassinada el 2 de desembre de 2001 a Sabadell, havia demanat incorporar tres nous sospitosos, dos d’ells de l’entorn de la Unió Excursionista de Sabadell, i l’usuari que assetjava la jove en xats d’Internet.

-El Consell Comarcal ha convocat una nova edició de la Beca de Recerca La Selva, organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans. Aquesta beca, que enguany arriba a la quinzena edició, té com a objectiu promoure la realització de treballs d’investigació en ciències socials i humanes en l’àmbit històric de la Selva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*