La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 26/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat la suspensió de totes les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes a partir d’aquest dilluns degut a l’augment d’ingressos per coronavirus en els dos centres comarcals. Fins ara, es permetia l’entrada d’una persona durant una hora al migdia però l’empitjorament de les dades dels últims dies ha fet que els responsables de la Corporació prenguin aquesta mesura per “disminuir al màxim l’afluència de gent als centres”.

-La incidència de la cinquena onada de la covid-19 a Catalunya ha portat al Servei Català de la Salut a ordenar que els centres d’atenció primària i els hospitals només atenguin urgències i l’activitat que sigui inajornable. La resolució té una vigència màxima de tres mesos. La previsió és que en els propers 10 dies el nombre de pacients ingressats per coronavirus als diferents hospitals del país continuï en augment.


Publicitat

-En clau política us expliquem que Independents de la Selva i Independents de Catalunya han elaborat una moció contra la nova Llei estatal de coordinació dels serveis de prevenció,extinció d’incendis i salvaments. La moció, a la que s’ha sumat també Independents de l’Empordà, argumenta que la nova llei estatal pretèn centralitzar tot el sistema d’extinció i salvament de l’Estat i eliminar el cos de bombers voluntaris.

-Troben un pom d’espasa de l’any 1500 al 29è Camp de Treball d’Arqueologia de Montsoriu. La peça pertanyia a una espassa curta de bronze i les arqueòlogues que dirigeixen els treballs l’han qualificat de troballa excepcional. Al camp de treball hi participen enguany joves procedents d’Itàlia, Mèxic, França, Grècia o Catalunya.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*