La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 25/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Nou episodi del jaciment romà del Roser de Calella. L’Ajuntament ha explicat en un acte com serà el futur d’aquest espai un cop s’hagi construït el supermercat. El jaciment romà formarà part d’un museu municipal que es podrà visitar. Des de la Generalitat, per la seva banda, han explicat que han escollit la fórmula de subsòl arqueològic, amb la que el jaciment romandrà cobert.

-Els CAPS de Lloret de Mar recuperen a partir del 5 de juliol l’activitat d’abans de la pandèmia i deixaran d’estar sectoritzats. Des de l’abril de l’any passat es va reorganitzar l’activitat dels dos centres de primària, concentrant tota l’atenció que es presta als adults, programada i urgent, al CAP de Lloret centre mentre que la resta de serveis es van derivar al CAP del Rieral. Ara, amb la devallada de casos de coronavirus els centres de primària de Lloret de Mar tornaran a oferir els mateixos serveis d’abans de la situació pandèmica.


Publicitat

-Susagna Riera ha renunciat aquesta setmana al càrrec d’alcaldessa de Santa Coloma de Farners tal com preveia el pacte de govern entre Junts, ERC i Independents de la Selva. Ara l’alcalde accidental és el republicà Joan Martí que, si tot va com està previst, es convertirà en alcalde de la ciutat el proper dilluns.

-El Consell Comarcal de la Selva i CaixaBank han signat un conveni que permet mobilitzar 1 milió d’euros per potenciar l’autoocupació i l’emprenedoria. A partir de microcrèdits de 25.000 euros es finançarà la creació o ampliació de microempreses. Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*