La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 25/05/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-2,7 milions d’euros és el que ha costat la reparació dels danys ocasionats pel temporal Gloria al Port de Blanes. Les obres van començar el juliol de l’any passat i s’han enllestit tot just ara. Les actuacions han permès, però, enfortir la infraestructura portuària per suportar futurs temporals segons ha explicat el director de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, en una visita d’obres aquest dilluns.

-Malgrat de Mar acollirà a principis de juliol el Nomad Festival, una proposta que reunirà en un mateix espai a l’aire lliure diverses disciplines culturals. Hi haurà un market amb dissenyadors, artesans i productes de proximitat; diferents actuacions musicals; oferta gastronòmica, espectacles i tallers per a la mainada de 0 a 12 anys. L’espai escollit és el Parc Francesc Macià els dies 2, 3 i 4 de juliol.


Publicitat

-A Lloret de Mar han presentat el circuit d’actuació local per l’atenció a dones en situació de violència. Es tracta d’un document que marca els procediments d’actuació en casos de violència de gènere i l’objectiu, segons expliquen des de l’Ajuntament és disposar d’una eina de treball dels diferents professionals que estan implicats en la violència contra les dones a Lloret de Mar per millorar l’atenció que reben tot millorant la coordinació entre tots els agents implicats.

-Els sindicats UGT i CC.OO han convocat una vaga a Renfe per aquest dimarts en dues franges horàries: de 7 a 10h i de 16 a 19h. El motiu de la vaga és segons diuen, una descapitalització de personal en els serveis comercials. La Generalitat ha dictat uns serveis mínims del 75%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*