La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 24/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Govern demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que validi l’ús del certificat covid per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències de gent gran. Ara mateix només s’utilitza per a l’oci nocturn i els banquets amb ball. La voluntat del Govern és que aquesta ampliació de l’ús del passaport entri en vigor aquest divendres, és a dir, dijous a la nit.

-Ja han finalitzat les excavacions arqueològiques de la campanya 2021 a Aquae Calidae, l’antiga ciutat romana situada a Caldes de Malavella. En les excavacions d’enguany, entre d’altres, s’ha trobat una llàntia romana amb peu pràcticament sencera del segle I dC. Les excavacions es realitzen des del 2017 a la carretera de Llagostera.


Publicitat

-El Govern de Malgrat prepara una audiència pública per presentar els pressupostos municipals de 2022. Un pressupost que ascendeix a 23.915.000 euros centrat en les persones, en paraules de la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz. La presentació serà el pròxim dijous 2 de desembre a les 18h a l’Arxiu Municipal.

-La casa Saladrigas de Blanes acull l’exposició ‘Beulas 100 Anys’, del pintor de Santa Coloma de Farners, Josep Beulas i Recasens. La mostra, que s’emmarca dins els actes del centenari del naixement del pintor, es podrà visitar fins al proper 18 de desembre. Al llarg de la seva vida, l’artista va mantenir una estreta relació amb Blanes, on van viure ell i la seva vídua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*