La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 24/05/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els sindicats UGT i CC.OO han convocat una vaga a Renfe per aquest dimarts 25 de maig en dues franges horàries: de 7 a 10h i de 16 a 19h. El motiu de la vaga és segons diuen, una descapitalització de personal en els serveis comercials. La Generalitat ha dictat uns serveis mínims del 75%.

-L’Audiència de Girona ha condemnat a 31 anys de presó l’home que va matar la dona a ganivetades a Blanes davant els fills menors d’edat. Els fets van passar el 9 d’abril del 2018. Seguint el veredicte del jurat popular, el condemnen com a autor d’un delicte d’assassinat amb les agreujants de parentiu i de gènere i de dos delictes de lesions psíquiques pel trauma que va causar en els fills.


Publicitat

-Quatre persones han estat detingudes i s’ha comissat 7.800 plantes de marihuana en una operació dels Mossos d’Esquadra a Susqueda. L’actuació ha tingut lloc aquest dijous i els detinguts tenen entre 19 i 46 anys.

-L’Hospital de Calella amplia des d’aquest dilluns l’horari de visites als pacients no Covid. A partir d’ara s’incrementa en dues hores diàries -una al matí i una a la tarda- la franja horària per visitar les persones ingressades al centre hospitalari que no pateixen la Covid-19. A l’Hospital de Blanes, de moment es mantenen els mateixos horaris, una hora al matí i una a la tarda.

-El ple del Consell Comarcal del Maresme ha demanat als Ajuntaments que declarin els seus municipis com a “àrea amb mercat d’habitatge tens”. Segons les dades d’IDESCAT, el preu mitjà del lloguer al Maresme és de 839,34€, un import superior al conjunt de Catalunya en més de 100 euros. A nivell local, 14 municipis de la comarca registren també un preu de lloguer superior a la mitjana catalana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*