La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 23/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Segueix la tendència a l’alça d’ingressos per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes. Segons el darrer balanç fet públic aquest dijous per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha una quinzena més de pacients amb aquesta malaltia entre els dos hospitals comarcals. A l’Hospital de Calella hi ha 29 persones ingressades amb coronavirus mentre que al de Blanes la xifra puja fins a 38.

-L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar ha habilitat la sala d’actes de l’equipament municipal de Can Roscada com a refugi climàtic per protegir la ciutadania de les altes temperatures. D’aquesta manera la població podrà anar-hi quan hi hagi episodis de temperatures extremes, com és el cas d’aquest dijous, quan els termòmetres estan assolint valors per sobre dels 36 graus al municipi. L’Ajuntament obrirà la sala entre les onze del matí i les set de la tarda i habilitarà taules, espais de lectura i dispositius multimèdia per fer l’estada més agradable.


Publicitat

-La farmacèutica selvatana Hipra, ubicada a Amer, rebrà finançament de la Unió Europea que li permetrà engegar un projecte de recerca sobre la covid-19 i les seves variants. En aquest projecte hi participen un total de tretze socis de sis països diferents. A més del projecte d’Hipra, la UE ha preseleccionat onze projectes més també centrats en la recerca sobre la covid i en els que participaran 312 equips d’una quarentena de països.

-I finalment sí haurà festa dels empestats a Malgrat de Mar el proper 31 de juliol. Serà, però, amb grups reduïts per complir amb les noves restriccions sanitàries. Els organitzadors havien deixat en suspens la venda d’entrades per a l’esdeveniment que recrea l’afectació de la pesta al segle XVII per analitzar les noves mesures del Govern per lluitar contra la pandèmia. La venda d’entrades s’habilita aquest divendres.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*