La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 22/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit persones en un operatiu policial contra el cultiu i el tràfic de marihuana a escala internacional. Aquest operatiu ha començat a primera hora d’aquest dimarts amb entrades en diversos municipis, la majoria d’ells a la comarca de la Selva. Els agents han entrat de forma simultània a habitatges i solars de Blanes, Anglès, Amer, Sant Feliu de Buixalleu i Bescanó (Gironès). De moment, els detinguts estan a l’espera de passar a disposició judicial mentre els agents redacten les diligències prèvies. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra lidera l’operatiu.

-Els CAP de Lloret de Mar faran les proves de covid-19 a pacients simptomàtics a l’Àrea Sanitària Mòbil que s’instal·larà al costat de la Policia Local a partir del proper dilluns 27 de desembre. Aquest inflable ja s’havia fet servir per fer-hi les proves anteriorment, però amb la davallada de casos es va decidir centralitzar les proves des del CAP de Lloret Centre. Ara, amb l’increment de contagis s’ha optat per aquesta estratègia i així separar els circuits d’atenció entre pacients amb símptomes de coronavirus i pacients per a altres patologies.


Publicitat

-I seguim a Lloret ja que el consistori ha aprovat el pressupost per a l’any 2022. Ascendeix a 81.635.000 euros, un 10% més que el del 2021. Es tracta del pressupost més alt de la història del municipi i destinarà uns 8 milions a inversions. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha dit que són uns comptes oberts a canvis donada la situació d’incertesa de la pandèmia.

-Un any més els Mossos d’Esquadra han tornat a posar en marxa l’operació Grèvol. Es tracta del dispositiu de seguretat especial per la temporada de Nadal, amb el qual es reforça la presència policial a les zones comercials i lúdiques, per evitar possibles furts. La campanya es posa en marxa a tot Catalunya durant el mes de desembre i principis de gener, i s’adapta a l’especificitat de cada territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*