La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 21/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Lloret serà la seu del primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu que tindrà lloc al novembre. Es farà al Palau de Congressos Olympic el 25 i 26 de novembre i servirà per abordar el futur del sector. Hi participaran una seixantena de ponents, alguns dels quals seran esportistes de primer nivell. A més serà un congrés semipresencial, ja que alguns dels participants hi seran a través d’hologrames amb tecnologia 5G. Les inscripcions encara no s’han obert però ja hi ha 400 persones que han una preinscripció.

-L’estructura física dels peatges de l’autopista del Maresme serà història en els pròxims dies. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’enderroc de les cabines. Per poder treballar al tronc central de l’autopista, el trànsit es desvia aquests dies pels carrils laterals que, després d’aquesta actuació, quedaran fora de la ‘nova’ calçada de l’autopista. El primer peatge en desaparèixer serà el de Vilassar.


Publicitat

-Al Maresme, el Consell Comarcal i el Departament d’Interior han reactivat el projecte pilot de selecció conjunta d’agents de policia local. Es tracta d’un projecte pioner a Catalunya que busca ajudar els Ajuntaments a cobrir més ràpidament les baixes d’agents de policies locals i agilitzar la contractació de nous en períodes concrets com les temporades turístiques, durant les quals molts municipis necessiten reforçar les seves plantilles.

-Els hospitals de Calella i Blanes han ampliat l’horari de visita als pacients no covid. Concretament s’amplia en dues hores l’horari de les visites que ara passa a ser de 12 a 14h i de 18 a 20h. Fins ara només es permetia l’entrada durant dues hores al migdia. Només es permet, però, l’entrada d’un sol acompanyant per pacient i es demana que, en la mesura del possible, sigui sempre sigui la mateixa persona.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*