La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 20/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La tendència del número de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes continua a l’alça. Aquest dilluns la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor dels dos centres de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, ha comunicat 15 hospitalitzacions més respecte al darrer dijous, quan es va fer públic el darrer recompte. Amb aquestes xifres ara hi ha 52 persones ingressades per aquesta malaltia en aquests dos hospitals: 30 a Calella i 22 a Blanes.

-L’Ajuntament de Tossa de Mar s’ha afegit al de Lloret de Mar i des d’aquest dilluns també ofereix un servei per fer PCR i testos d’antígens a turistes que ho necessitin per tornar als seus països. El preu d’aquestes proves és de 95 euros per cada PCR i 28 pels tests d’antígens. Els resultats estaran disponibles en 20 minuts per als testos d’antígens i en 24 hores per als PCR.


Publicitat

-El jutjat d’instrucció 1 de Santa Coloma de Farners ha deixat en llibertat el conductor detingut per l’accident mortal ocorregut aquest cap de setmana a la carretera C-63 a Vidreres. En l’accident, dos menors d’edat – una nena de 13 anys i un nen de 4 – van perdre la vida en un xoc frontal entre dos turismes. La causa està oberta per dos delictes d’homicidi per imprudència i quatre de lesions greus.

-El festival Canet Rock ha assegurat aquest dilluns que “no hi ha cap motiu per vincular el festival amb cap brot de COVID-19”. El festival recorda que es van fer més de 22.000 testos d’antígens en un dia, detectant 152 positius asimptomàtics que haurien pogut ser un risc en qualsevol altre espai no controlat. Per altra part, els organitzadors han explicat que denunciaran l’empresa encarregada de fer els testos d’antígens per les cues que es van formar i la fallada de l’aplicació el dia anterior.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*