La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 19/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El jutjat penal 2 de Girona ha condemnat a 1 any de presó i 5.400 euros de multa el matrimoni que regentava el restaurant de Caldes de Malavella on el 7 de maig del 2017 va sortir volant un castell inflable i va causar la mort d’una nena de 6 anys i ferides a sis menors més. La sentència conclou que van cometre una negligència perquè l’atracció tan sols se subjectava amb dos dels ancoratges. Fiscalia, acusacions i defensa han arribat a un acord que ha evitat el judici. Com que els acusats no tenen antecedents i es compleixen els requisits legals, no hauran d’entrar a presó.

-La Policia Local de Blanes vol reactivar l’Àrea de Policia de Proximitat, també coneguda com a policia de barri. Des de l’Ajuntament expliquen que això ara és possible per la reestructuració de l’organigrama del cos fruit de jubilacions d’agents i la incorporació de nous. Els agents han reprès també les reunions amb els veïns de la vila.


Publicitat

-Els Ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella han presentat els resultats de la diagnosi feta a la cadena de valor dels sectors de l’agricultura, alimentació i restauració dels dos municipis. D’aquesta diagnosi n’han sortit 19 propostes d’acompanyament tècnic i formatiu per digitalitzar-se durant el 2022. Aquests sectors donen feina a més de 1.500 persones entre les dues poblacions.

-El projecte ‘ADF jove’ de l’ADF Alt Maresme és finalista d’un dels XXV Premis Prevenció d’Incendis Forestals 2021 de la Diputació de Barcelona. És un programa de col·laboració dels alumnes amb l’entitat amb la possibilitat que els estudiants aconsegueixin el carnet verd de l’ADF després de la seva participació en activitats que fomentin el voluntariat dins la societat. El projecte ‘ADF Jove’ pretén ser un suport pels centres educatius i un recurs pels joves i adolescents dels municipis en els quals opera l’ADF Alt Maresme que són Calella, Pineda, Malgrat, Palafolls i Santa Susanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*