La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 18/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Govern ha aprovat, en el marc del Procicat, prorrogar 14 dies més les actuals mesures de contenció davant la covid-19 sense introduir-hi canvis. Entre d’altres, es manté el passaport covid en l’oci nocturn i la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí. Tampoc es podrà vendre alcohol en les botigues de conveniència entre les 22.00 i les 6.00 hores. El Govern enviarà el conjunt de mesures al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja que l’ús del certificat covid requereix l’aval judicial previ.

-El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprovat inicialment el projecte d’obres per a la construcció d’una nova piscina municipal descoberta a la zona dels Saioners. La previsió és que es construeixin dues piscines d’aigua salada: una de gran, que permetrà competicions de natació i activitats lúdiques, i una de petita, destinada a infants. La nova instal·lació s’inaugurarà l’estiu del 2023 alhora que es tancarà l’actual de La Nòria. El pressupost és d’1.774.000 euros.


Publicitat

-El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones el proper 25 de novembre en una jornada que constarà de dues parts. La primera és una ponència amb el títol “Intervenció amb fills i filles víctimes de violències masclistes” i anirà a càrrec de la psicòloga Sílvia Plantada. Tot seguit tindrà lloc la taula de testimonis que comptarà amb la participació de testimonis de violència de gènere de la comarca de la Selva. Enguany anirà a càrrec de dos testimonis que presentaran els seus llibres.

-Una trentena d’empreses i serveis del Maresme ja compten amb el distintiu que les acredita com a Punt d’Informació Turística. Aquest distintiu, que és una iniciativa del Consorci de Promoció Turística, ajuda a complementar el servei d’atenció al turista o visitant i busca millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix al territori, segons expliquen des del Consorci en un comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*