La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 18/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Aquest dijous s’ha fet la presentació de l’espai agrari de la Baixa Tordera, un projecte conjunt de la Diputació de Barcelona i cinc municipis del Delta de la Tordera: Malgrat de Mar, Blanes, Palafolls, Tordera i Santa Susanna.
L’acte ha acollit la signatura del conveni entre els cinc municipis per a la creació d’un ens que ha de servir per posar les bases per preservar i promocionar el sól agrari d’aquesta zona.
L’espai agrari de la Baixa Tordera ocupa una superfície de 2.300 hectàrees de conreu.

-Aldi cedirà la titularitat del jaciment romànic del roser a l’Ajuntament de Calella. Això permetrà al consistori executar un projecte de gestió, conservació i museïtzació de les ruïnes romanes a més de poder accedir a subvencions i ajuts públics. El conveni signat entre les dues parts especifica que la cessió es farà efectiva un cop estigui construït el supermercat.
Per la seva banda, la plataforma ciutadana contrària a la construcció del supermercat no ha trigat a reaccionar i demana en un comunicat refer el projecte per cedir a la població la propietat dels terrenys a la banda sud on es troben les restes i no fer cap edificació al damunt.


Publicitat

-Sense variacions en el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de Calella i Blanes. Segons el darrer balanç de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha 7 persones ingressades per aquesta malaltia, les mateixes que el passat dilluns. A l’Hospital de Calella hi ha 6 persones ingressades i a l’Hospital de Blanes, 1.
El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 82 punts i l’RT és del 0,91. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 57 punts i l’RT és del 0,55. El nombre de professionals en aïllament per la Covid és de 2 persones.

-L’empresa tecnològica selvatana Mycheftool ha estat reconeguda aquest dijous amb un dels premis Projectat que atorga la Diputació de Girona. La finalitat dels premis és impulsar els projectes empresarials de la demarcació de Girona posant a l’abast dels guanyadors un ventall d’experts que els ofereixen suport i assessorament personalitzat. Mycheftool és una empresa que ha desenvolupat una aplicació per a la gestió integral de restaurants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*