La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 17/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La pandèmia ha fet desaparèixer un 6,7% de les empreses gironines. Les comarques que van concentrar més tancaments durant el 2020 són la Selva i el Gironès. Aquesta és una de les conclusions que posa damunt la taula l’Informe territorial de la demarcació de Girona, que aquest dimarts ha presentat la Diputació de Girona. Concretament a la Selva van tancar com a conseqüència de la Covid un total de 423 empreses. L’estudi també reflexa que els serveis i la indústria són els que més mortalitat empresarial van concentrar.

-Comdemnen un home per manipular un caixer de Lloret de Mar per clonar targetes. L’acusat no va poder arribar a falsificar-ne cap perquè la Policia Local, alertada per un ciutadà, el va localitzar i detenir prop de la sucursal bancària. Al judici el processat ha reconegut els fets i el tribunal ha decidit imposar-li 2 anys de presó per un intent de falsificació i una multa de 540 euros per tinença de moneda falsa perquè tenia un bitllet de 500 euros fals. Tot i això, li apliquen l’atenuant de dilacions indegudes i no haurà d’entrar a presó.


Publicitat

-La farmacèutica d’Amer Hipra es mostra esperançada amb l’efectivitat de la vacuna contra la covid-19, creu que generarà immunitat davant les actuals variants del virus -inclosa la delta- i podrà adaptar-se a futures mutacions. L’empresa ja ha començat la producció amb la previsió de tenir aquest 2021 entre 50 i 75 milions de dosis. Per a l’any que ve, preveuen una producció d’un “mínim” de 600 milions de dosis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*