La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 17/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El turisme el Maresme durant el mes d’agost ha registrat les millors dades d’ocupació des de l’inici de la pandèmia. Concretament, s’han comptabilitzat 1,4 milions de pernoctacions segons dades facilitades pel Consorci de Turisme. En total han estat més de 300.000 persones les que han visitat la comarca, situant la taxa d’ocupació d’hotels i càmpings entorn al 75%. El turisme de proximitat ha continuat predominant, amb gairebé el 70% dels visitants mentre que els estrangers han representat el 30% restant. Dels visitants de proximitat, més del 80% han vingut de diversos punts de Catalunya.

-Comexi inverteix un milió d’euros en la renovació dels seus centres tecnològics de Riudellots i Miami. L’empresa, que ofereix solucions per a la indústria de la impressió i transformació d’envasos flexibles està present en més de 100 països a tot el món i preveu que els nous centres entrin en funcionament a partir de l’octubre. La companyia va facturar més de 100 MEUR durant el 2020 i preveu continuar creixent aquest any.


Publicitat

-Aquest dissabte comença el festival de fotografia analògica del Revela’T amb 38 exposicions a Vilassar de Dalt, epicentre del festival, 11 a Barcelona, 9 a Vic i una a Mataró, L’Hospitalet de Llobregat, Torroella de Montgrí, Premià de Mar, Cadis i Villanueva de la Serena. El festival ret homenatge enguany a la fotògrafa Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia 2016 i Premi PHotoESPAÑA 2021, amb l’exposició “Somos agua”, una mostra sobre l’escalfament global.

-Calella celebra aquest cap de setmana la 30a edició del festival de Jazz i Blues Joan Josep Ribas “Txespi”. La Sala Mozart, la plaça de l’Església, el Xiri 9 i el Restaurant la Gàbia acolliran els concerts que se celebraran aquest divendres, dissabte i diumenge. Tots els espectacles són gratuïts, a excepció dels que es faran a la Sala Mozart, que ja tenen les entrades a la venta al web www.entrapolis.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*