La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 16/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Consell Comarcal de la Selva ha presentat el nou programa comarcal per l’impuls integral de la cultura 2021-2024. El programa té per objectiu consolidar el model “Selva Cultura” en funcionament des de fa cinc anys. Per altra part, en el marc d’aquest programa cultural d’abast comarcal s’inicia una nova línia de treball per posar en valor la cultura popular i tradicional de la Selva.

-Pineda de Mar prepara la festa major petita, que coincideix amb Sant Joan. I és que la situació de la pandèmia enguanya permet recuperar algunes activitats a la població. Les activitats programades comencem aquest mateix diumenge amb la Varada de barques i Processó marinera a càrrec dels Pescadors de Pineda. El programa inclou actuacions musicals, una fira d’intercanvi de llibres, un recital de poesia i un espectacle de dansa.


Publicitat

-I a Calella s’ha obert la convocatòria per presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella 2021. El termini de presentació finalitzarà el 30 de juny. Hi ha dues categories: individual, reservada a persones nascudes o empadronades a Calella i entitat, adreçada a les entitats inscrites al Registre Municipal. Hi ha un tercer reconeixement, l’institucional, per al qual és l’Ajuntament qui proposa el guanyador.

Els propers 18 i 19 de juny arriba a la Selva el 6è Ral·li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras. La prova, que organitza Peu a Baix Motorsport Club Girona passarà per diversis trams de les Guilleries i tindrà la seva seu a Sant Hilari. Altres poblacions per on passaran els cotxes són Llagostera, Arbúcies, Osor, Santa Coloma de Farners -on hi haurà un punt de control- i Sant Sadurní d’Osormort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*