La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 15/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Avui comença la vacunació contra la Covid per a nens i nenes de 5 a 11 anys. La Regió Sanitària de Girona ha obert 4 punts de vacunació supramunicipal a la Selva i l’Alt Maresme per atendre la demanda. Avui comença a funcionar el de Calella, a l’Espai Mercat, de 15 a 19h. Demà ho farà el de Pineda, a l’Hotel Splash de 9 a 13h. Divendres es posen en marxa els de Blanes a Mas Enlaire i Santa Coloma de Farners, al pavelló dels Saioners, que funcionaran de 15 a 18h i de 15 a 19h respectivament.

-Un estudi de l’Institut de Ciències del Mar revela que el confinament de la Covid va millorar la qualitat de l’aigua del Mediterrani. Les mostres d’aigua es van recollir a la badia de Blanes durant la primavera del 2020 i s’han comparat amb la resta de mostres del mateix indret recopilades al llarg dels últims 15 anys.


Publicitat

-Continuen els atacs a l’escola de Canet de Mar que fa el 25% de les classes en castellà a un grup de P5 des de la setmana passada. Aquest dimarts han aparegut pintades de caire feixista. És el tercer cop que passa. El centre va començar aplicar el 25% en castellà a un grup de P5 dijous passat per una sentència judicial i la comunitat educativa es va mobilitzar divendres en defensa de la immersió lingüística.

-Arbúcies ja forma part de l’Associació de Municipis per l’Energia Pública. Es tracta d’una entitat que té per objectiu impulsar la titularitat, la propietat i la gestió públiques de les xarxes de distribució d’energia elèctrica; desenvolupar accions per promoure una transició energètica cap a un model energètic que sigui just, democràtic i sostenible, així com també assessorar els municipis que tinguin aquests mateixos interessos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*