La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 15/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’aeroport de Girona-Costa Brava, ubicat a Vilobí d’Onyar, comença a mostrar signes destacats de recuperació de l’activitat. Durant el mes d’agost ha registrat 80.672 passatgers, una xifra que duplica la que hi havia el mateix mes de l’any anterior. Concretament són un 116,7% més d’usuaris que al juliol del 2020. És una xifra que encara queda lluny, però, de la del 2019 (-73,6%).

-La farmacèutica selvatana Hipra, amb seu a Amer, ha signat un acord per al subministrament de 50 milions de dosis de la vacuna contra la covid-19 al Vietnam amb l’objectiu de fer front a la pandèmia. El subministrament es faria efectiu un cop s’hagin realitzat estudis clínics locals i hagin obtingut l’autorització per part de les autoritats del país asiàtic.


Publicitat

-Calella recupera aquest proper mes de setembre la Fira de Calella i l’Alt Maresme després que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, la cita és del 23 al 26 de setembre a l’emplaçament de sempre, al Passeig Manuel Puigvert, això sí, amb un aforament màxim de 2.400 persones. La fira celebra enguany la seva 40a edició i estarà dedicada a tots els territoris que han participat en l’esdeveniment durant els darrers anys.

-Acabem destacant que El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners recupera aquest dimecres els tallers presencials de formació per a emprenedors. Les formacions presencials es van substituir l’any passat i part d’aquest 2021 per tallers online degut a les restriccions de la pandèmia. Aquest dimecres tornen els tallers presencials, això sí, amb aforament limitat i obligatorietat de dur mascareta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*