La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 15/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El govern proposa toc de queda d’1 a 6 de la matinada a 158 municipis de Catalunya. Entre ells hi ha diversos de la Selva i l’Alt Maresme com Blanes, Lloret, Tossa i Santa Coloma de Farners o Malgrat de Mar, Pineda i Calella, entre altres.

-Els hospitals de Calella i Blanes han restringit encara més les visites als pacients no covid. A partir d’aquest dijous les visites queden limitades a una hora entre les 13 i les 14 hores i a una sola persona que, preferiblement haurà de ser sempre la mateixa i que estigui vacunada contra la Covid en la mesura del possible.


Publicitat

-La farmacèutica gironina Hipra busca voluntaris d’entre 18 i 39 anys per participar en l’assaig clínic de la seva vacuna contra la covid-19. La multinacional necessita persones que no hagin passat la malaltia i que tampoc estiguin vacunades. L’estudi començarà el mes d’agost al Clínic i al Trueta de Girona i els voluntaris rebran una remuneració. Els interessats a participar-hi poden contactar amb els dos hospitals.

-Els propietaris del castell d’en Plaja de Lloret i l’Ajuntament han arribat a un acord per organitzar una sèrie de visites guiades o conèixer l’espai per dins. Les visites es faran del 17 al 23 de juliol i la reserva de places s’ha de fer al Museu del Mar de Lloret.
La construcció del castell, que data del 1940, va ser molt polèmica a l’època però amb el pas dels anys l’edifici, situat pràcticament arran de mar, ha esdevingut una de les imatges icòniques del litoral de Lloret.

-El festival MicroSensacions Teatrals s’estrena aquest dissabte a Pineda de Mar. Després de diverses sessions al Club de Tennis la Llobera de Cabrils, MicroSensacions arriba a l’Hotel Promenade de Pineda amb tres peces teatrals de curta durada.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*