La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 15/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Bebe i Roba Estesa són dos dels plats forts de la festa major de Sant Roc de Malgrat de Mar que torna aquest estiu. I és que enguany es recuperen algunes de les activitats després que l’any passat no es van poder fer per les restriccions de la pandèmia, tot i que enguany no hi haurà els concerts de barraques. Els concerts de Bebe i Roba Estesa es faran el 12 i 13 d’agost al Parc Francesc Macià, on el control de l’aforament es pot fer amb més facilitat.

-El Servei de Rehabilitació Comunitària de la Selva marítima estrena espais per a l’abordatge terapèutic de trastorns mentals greus. La nova seu, situada al centre de Blanes, acull també l’equip d’intervenció precoç de la psicosi i els equips mòbils comunitaris en salut mental. El centre ocupa 680 metres quadrats i l’interior s’ha dissenyat perquè els diferents serveis funcionin de manera independent.


Publicitat

-I encara a Blanes, l’Ajuntament ha habilitat un aparcament al costat del centre de vacunació comarcal de Mas Enlaire per facilitar l’accés a tots aquells usuaris que vinguin de fora del municipi. Es tracta d’una zona verda que hi ha al costat del local social, a la plaça de l’11 de Setembre, que tindrà una capacitat de 140 vehicles. I és que des d’aquest dilluns el centre de vacunació de Mas Enlaire és un centre de vacunació d’abast comarcal amb capacitat per administrar fins a 2.100 vacunes al dia.

-L’aeroport de Girona ha registrat 1.987 passatgers durant el mes de maig. Aquesta xifra suposa 1.300 usuaris més dels que hi havia a l’abril. Tot i així la comparativa de passatgers amb els mesos abans de la pandèmia encara és llunyana. De fet, els 1.987 usuaris d’aquest maig representen un 99,1% menys dels que hi havia el mateix mes del 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*