La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 14/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 64 persones, 15 més que la setmana passada. Actualment hi ha 35 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, i 29 a l’Hospital de Blanes. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 728 punts i l’RT és de l’1,32. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 724 punts i l’RT és de l’1,26. Hi ha una vintena de professionals en situació d’aïllament per la Covid-19.

-L’aeroport de Girona ha tancat el mes de novembre amb 7.107 passatgers, un 84,7% menys dels que hi va haver aquest mateix mes d’ara fa dos anys. Aquesta xifra fa que l’aeroport fregui els 300.000 usuaris a un mes de tancar l’any. Es tracta d’una xifra que dista molt dels 1.933.049 que hi va haver al llarg del 2019. Malgrat tot, a dia d’avui el nombre de passatgers acumulat durant tot el 2021 és un 74,5% superior al de l’any passat.


Publicitat

-Blanes recupera la Fira de Sant Tomàs, que enguany es podrà tornar a fer després de l’impàs de l’any passat per la pandèmia. La Fira de Sant Tomàs té més de 500 anys d’història i és un mercat amb parades a l’aire lliure que s’instal·la al nucli històric de Blanes el 21 de desembre, coincidint amb l’inici de l’hivern. La majoria de parades oferiran articles d’artesania, productes d’alimentació, decoració, roba, complements, joguines i regals, però també hi haurà entitats, escolars i associacions.

-L’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital s’ha endut El Premi Ciutat de Calella d’enguany. El jurat ha valorat la seva incansable tasca i en especial l’acompanyament a tots els pacients, sobretot en temps de pandèmia”. El Premi Ciutat de Calella premia entitats i persones de la ciutat per la seva implicació i compromís envers la societat. El Premi Ciutat de Calella honorífic ha estat per les germanes Vedrunes, que des del maig d’enguany ja no són a la ciutat.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*