La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 14/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en marxa el programa ‘Reconcilia’t’, una iniciativa que permetrà als joves substituir una sanció per treballs en benefici de la comunitat. La mesura va dirigida a menors d’entre 14 i 17 anys, residents al municipi, i només se centrarà en les multes derivades d’infraccions a l’ordenança de civisme i convivència o a la llei de Seguretat Ciutadana, relatives a la tinença o consum de substàncies prohibides a la via pública. Pel que fa als menors de 14 anys, es proposarà als progenitors o tutors legals la possibilitat de participar-hi.

-El projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2022 destinarà 10,2 milions d’euros a la millora de la carretera N-II entre Maçanet i Tordera, un tram que ja es troba en obres actualment. Altres inversions que figuren al projecte del govern de l’Estat són els 6,7 milions per a l’aeroport de Girona-Costa Brava. A l’estació de l’AVE a l’aeroport de Vilobí només hi ha una partida de 250.000 euros. A Rodalies de Girona es preveu una inversió de 23,5 milions d’euros però no es concreten les actuacions. I, per altra part, desapareix una inversió que aquest any sí que estava pressupostada. Es tracta de l’enllaç de l’A-2 a Vidreres, que queda buit de partides. És una obra que acumula retards i que ha quedat, de nou, aturada.


Publicitat

-L’aeroport de Girona ha tancat el mes de setembre amb 69.028 passatgers, un 73,3% menys dels que hi havia el setembre del 2019, abans de la pandèmia. Malgrat tot, suposa un increment del 702,4% respecte a l’any passat. La majoria dels passatgers provenien de vols comercials i de tots ells, 68.731 persones provenien de vols internacionals.

-Aquest divendres acaben les restriccions d’aforament a la restauració, la cultura, l’esport exterior, les universitats i els congressos. Els bars i restaurants recuperaran el seu horari habitual i decau la distància mínima entre taules i el màxim de 10 comensals. Els indicadors a la baixa de la pandèmia permeten eliminar aquestes restriccions segons ha explicat el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*