La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 13/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’hospital de Blanes redueix temporalment a partir d’avui l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés per alliberar llits d’hospitalització. La decisió s’ha pres arran de la situació epidemiològica i l’augment progressiu d’ingressos detectat en els últims dies segons indiquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Divendres ja es van suspendre totes les visites a les persones ingressades al centre.

-El Consell Comarcal del Maresme ja compta amb l’estratègia de transició energètica i acció climàtica elaborada per la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un document que identifica les principals vulnerabilitats de la comarca en matèria energètica i planteja les accions que cal dur a terme, tant a escala comarcal com municipal per reduir els impactes del canvi climàtic fins al 2030.


Publicitat

-I el plenari del Consell Comarcal del Maresme ha aprovat el pressupost del 2022, que ascendeix a 52 milions d’euros. Els comptes comarcals han comptat amb els vots favorables de l’equip de govern (Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya), En Comú Guanyem, Candidatura d’Unitat Popular i el conseller no adscrit Francesc Guillem. Van votari-hi en contra el Partit dels Socialistes de Catalunya i Ciutadans.

-Les agrupacions de la Creu Roja de l’Alt Maresme i la Selva Marítima ja han posat en marxa la Campanya de Recollida de Joguines d’enguany. La finalitat és que cap nen ni nena es quedi sense joguines la Nit de Reis. Es demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes. Entre les dues agrupacions recullen joguines que aniran destinades a les famílies del territori comprès entre Calella i Tossa de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*