La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 13/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Hospital de Calella ja no té cap pacient ingressat per Covid-19 i a l’Hospital de Blanes només hi una persona amb aquesta malaltia. Són dades que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aquest dilluns.
El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa ara en els 23 punts i l’RT és del 0,88. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 56 punts i l’RT és del 1,24.

-El tret d’un caçador impacta en un bungalou de Tordera i travessa un matalàs on dormia una dona. Els fets van passar diumenge segons ha avançat TV3. Per sort, no hi ha hagut cap ferit i ara els Agents Rurals i la Policia Local de Tordera investiguen el cas i busquen el caçador.


Publicitat

-Un excursionista ha mort aquest dimarts després de caure d’uns 50 metres en una zona de difícil accés del Parc Natural del Montseny, a Gualba (Vallès Oriental). La víctima estava fent una ruta en grup quan s’ha precipitat a prop del Gorg de la Goja, des d’un corriol que surt al Mirador i baixa cap a la zona del salt d’aigua. Una vegada el dispositiu de rescat ha arribat al lloc de l’accident ha constatat que l’excursionista era mort.

-El Govern no renovarà els concerts a les escoles que segreguen per sexe de les etapes d’infantil, ESO i estudis postobligatoris -batxillerat i formació professional- de cara al pròxim curs. Ho ha anunciat el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray aquest dimarts. La decisió afectarà onze centres que encara separen els nens de les nenes. No hi ha cap centre afectat de segon cicle infantil.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*