La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 13/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La població de Lloret de Mar ha donat per finalitzat el servei de test PCR per a turistes amb més de 3.000 proves realitzades. Lloret ha estat la primera destinació turística de l’Estat espanyol en oferir aquest servei als turistes per un preu de 52 euros. Concretament, s’han fet 3.080 proves en els dos mesos que ha estat actiu el servei i l’alcalde Jaume Dulsat ha fet una valoració molt positiva.

-I aquest dilluns comença el curs escolar 2021-2022 mantenint el gruix de mesures contra la covid del curs passat, com els grups bombolla i l’ús de la mascareta a partir dels sis anys. Tot i això, es permet la interacció entre diversos grups amb mascareta, els nens d’un mateix grup no l’hauran de dur al pati i es recupera l’accés de les famílies als centres. La mesura més destacada, però, és que els alumnes que tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de confinar-se en cas de cas positiu a l’aula. El curs tindrà 1.561.627 alumnes, 2.173 menys.


Publicitat

-El preu de la llum batrà un nou màxim històric aquest dilluns, amb 154,16 euros de mitjana per MWh, segons les últimes dades publicades aquest diumenge per l’Operador del Mercat Ibèric de l’Electricitat. Aquesta xifra suposa un increment de més del 6,9% en només 24 hores i supera el fins ara rècord històric de 152,32 euros el MWh registrat aquest divendres. Durant la jornada d’avui, la franja més cara serà de vuit a nou del vespre, quan el preu s’enfilarà als 170 euros MWh.

-I el parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners ha estat aquest diumenge el punt neuràlgic d’una nova edició de la cursa del Pa amb Tomàquet. Entre les dues modalitats, 12 i 21 quilòmetres hi han participat més 500 corredors i corredores, a banda dels participants de la marxa popular. Dissabte va tenir lloc la cursa infantil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*